Onlangs heeft Ton Roks een roadtrip gemaakt met zijn BMW Z4 M Coupé, door Spanje, 5500 kilometer in tien dagen over supermooie wegen, en dat was uiteraard een doorlopend genoegen. Een artikel daarover verschijnt in de editie van Octane Magazine die op 11 oktober verschijnt.

Hij vertelt: af en toe kijk ik, net zoals velen waarschijnlijk, op het web wat er zoals te koop is, je weet maar nooit, en laat ik net na thuiskomen van die roadtrip nu een buitengewoon aantrekkelijke Alfa Romeo Giulia uit de jaren ’60/’70 tegenkomen. Ik heb er drie gehad en ik speur al jaren het web af naar weer een Giulia met een 2-liter motor, maar met onderdelen van Alfaholics naar een zo hoog mogelijk niveau getild. De wit/oranje Giulia van Erwin Arentsen (Balocco Classics) is het grote voorbeeld. Die is echter niet te koop. Onlangs kwam er echter een andere bij Erwin te koop, precies naar wens, en die kans kon ik niet voorbij laten gaan, wie weet hoe lang je daarop moet wachten. De Z4 M Coupé moet daarvoor plaatsmaken, terwijl ik eigenlijk nog lang niet aan een afscheid toe was, maar zo’n perfecte Giulia als ik nu gevonden heb, komt zelden voorbij, vandaar…..”

Ton’s Z4 M Coupé wordt verkocht via veilingplatform https://thecollectables.nl , hij staat daar nu nog op als ‘verwacht’, maar vanaf maandag 30 september kan er geboden worden.

Een sneak preview van het verhaal in de komende editie van Octane is hier te vinden: https://www.dropbox.com/scl/fi/kfugbnn0obajqgsjefs99/BMW-Z4-M-Coup-in-Spanje.pdf?e=1&fbclid=IwY2xjawFfY29leHRuA2FlbQIxMAABHUBQX438vPnxqRjWvvewPh1V-aPy0zGZEpnAYNeb8_gBwGd6R12uRe-AsQ_aem_9gg6ST8edF9EZ3O3uhQLYw&rlkey=7kjbsasdh8z8wxkwd6sa7dtsb&st=od6qhta2&bmus=1&dl=0

× Wil je direct contact?